Privacy


Ticketstar respecteert en beschermt uw privacy.

Alle persoonsgegevens die u aan ons meedeelt worden met de grootste zorg en vertrouwelijk behandeld. We verzamelen persoonsgegevens om uw aanvraag zo snel en vlot mogelijk te verwerken. Deze gegevens dienen ook om gepersonaliseerde diensten aan te bieden die rekening houden met uw smaak en voorkeur.

Ticketstar leeft de Belgische wet van 8 december 1992 na tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, en de wijzigingen door de wet van 11 december 1998 voor de inwerkingtreding van de Europese Richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet voorziet dat de persoon in kwestie toestemming moet geven voordat er persoonsgegevens over hem/haar verzameld mogen worden; dat de persoonsgegevens pertinent, gepast en exact moeten zijn; en dat ze verzameld moeten worden voor specifieke, duidelijke en wettige doeleinden. De persoon waarvan de persoonsgegevens verzameld worden, moet toegang krijgen tot gegevens die hem/haar aanbelangen en deze kunnen laten aanpassen. Welke gegevens vragen we? Waarvoor worden ze gebruikt? Bij een eerste aankoop of wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief vragen we de volgende gegevens:

- uw familienaam en voornaam - uw volledig adres - uw e-mailadres - uw telefoonnummer - uw gsm-nummer - een gebruikersnaam en wachtwoord.

De Website van Ticketstar maakt gebruik van "cookies", informatie die door uw browser opgeslagen wordt op de harde schijf van uw computer. Door deze informatie kunnen we u een betere service verlenen in de taal van uw keuze op de Website. Onze cookies bevatten geen persoonsgegevens. De meeste browsers accepteren cookies automatisch. U kan echter altijd uw browser instellen om cookies te weigeren. Ook in dat geval kan u de Website van Ticketstar gebruiken. Wij baseren ons op uw bezoeken aan onze Website om u gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Dankzij deze gegevens kunnen we u suggesties en aanbevelingen doen die waardevol en nuttig kunnen zijn voor u. U kan ons altijd melden dat u dergelijke informatie niet wenst te ontvangen. We kunnen deze gegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van wijzigingen en speciale aanbiedingen die u kunnen interesseren. Ticketstar biedt u altijd de mogelijkheid om geen dergelijke informatie te ontvangen.

Worden er persoonsgegevens doorgegeven aan derden? Ticketstar behoudt zich ook de mogelijkheid voor om de verzamelde gegevens te gebruiken of te verhandelen aan derden. Kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen of bijwerken? Ticketstar biedt u de mogelijkheid om de opgegeven persoonsgegevens te wijzigen. U kan dit doen per e-mail door te klikken op "Contact".

Uw akkoord

Door gebruik te maken van de Website van Ticketstar aanvaardt u het privacybeleid van Ticketstar en stemt u ermee in dat Ticketstar uw gegevens verzamelt en gebruikt overeenkomstig de bepalingen van dit beleid.